joi, 1 septembrie 2011

Despre Club Penguin


Club Penguin este un joc online multiplayer. A fost lansat pe 24 octombrie 2005 de către compania canadiană New Horizon Interactive. În 2007, Disney a cumpărat acțiunile jocului, iar acum Club Penguin aparține Disney. 



Să aflăm acum lucrurile care stau la baza jocului Club Penguin...



Club Penguin este o insulă virtuală înzăpezită, unde tu ești un pinguin (avatar). Poți să îți faci prieteni virtuali. Sunt multe lucruri de făcut. Poți să te duci de exemplu într-o cameră numită Snow  Forts, și să te bulgărești cu alții sau să arunci cu bulgări de zăpadă într-o țintă, poți să te duci la Teatru să vezi ultima piesă, sau poți să te distrezi în propriul tău igloo. Deci, prin urmare, sunt multe de făcut, și TU decizi ce faci. Nu vei regreta dacă ni te-ai alătura!



Sunt multe lucruri interesante de făcut în Club Penguin. Foloseşte harta, apăsând pe iconiţa albastră din colţul din stânga-jos, şi mergi în încăperi diferite de pe insulă. Poţi merge şi pe cărări, luându-te după săgeţile albe. Pentru a-ţi vedea playercard-ul, apasă steaua galbenă din bara albastră de jos. Poţi să îţi schimbi hainele, insigna, fundalul, şi poţi vedea câţi coinşi şi câte ştampile ai.


Ştiaţi că în Club Penguin sunt 36 de încăperi? Şi în aproape fiecare, există câte un joc. Aveţi multe de făcut, prin urmare, în lumea înzăpezită Club Penguin!



Unele jocuri sunt doar pentru un jucător, altele sunt pentru mai mulţi. Pentru a juca un joc, trebuie să mergi până în dreptul lui, şi să spui Da, când te întreabă dacă vrei să joci. Poţi câştiga chiar şi bănuţi virtuali (coinşi)!



Pentru a vorbi cu prietenii, foloseşte spaţiul întunecat din bara albastră de jos, şi scrie-ţi mesajul. Pentru a-l arăta, apasă Enter, sau butonul cu balonaş. Poţi de asemenea să foloseşti nişte texte prescrie, apăsând pe prima iconiţă din stânga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!