miercuri, 4 ianuarie 2012

VIDEO Sneak Peek-uri pentru ianuarie 2012


Bună pinguini!

După ce Happy77 a publicat un video interesant și o postare pe blog, la fel de captivantă, ne-am gândit să facem o retrospectivă a sneak peek-urilor pentru ianuarie 2012. Să începem cu video-ul de la Happy77!


Video-ul ne prezintă noua grafică a catalogului de modă din ianuarie 2012, câteva îmbrăcăminte, ca un sneak peek, dar și un sneak peek de la Petrecerea subacvatică.


Aceasta va fi noua pagină de unde vă veți putea lua, dacă nu aveți, culori.


Aceasta va fi noua pagină de unde vă veți putea lua background-uri, iar cele noi, putem vedea că sunt cu tematică acvatică, deci se confirmă din nou Petrecerea Subacvatică.


Prima pagină cu noile îmbrăcăminte din ianuarie 2012... Vedem chiar și un MP3000 varianta verde.


Chiar și misteriosul pinguin scufundător de pe pagina principală a apărut... Da, am avut dreptate!


Acum, un sneak peek de la Town. Din câte puteți vedea, este puțin întors spre stânga. Iar pe indicatorul din lemn este un fel de templu subacvatic.


Acum ne întoarcem la poza dată tot de Happy77 în postarea de pe blog ceva mai devreme... Cu cele trei fotografii, cu așa-zise sneak peek-uri.

blog_2012-01-03.jpg

Mai țineți minte lansarea Card-Jitsu, din 2008? Când Dojo-ul a fost acoperit de zăpadă și a trebuit să o luăm de acolo? Un personaj misterios ajuta și el, iar când apăsam pe el, numele lui, conform playercard-ului, era ??????, ca și acum, în prima fotografie. Ce nume sugerați că va avea noul pinguin faimos? Klutzy? În niciun caz, căci nu e pinguin... Comentați!

A doua fotografie prezintă noul catalog de modă din ianuarie, iar ultima prezintă o cameră de la petrecerea subacvatică. Acestea au fost toate sneak peek-urile. Voi ce părere aveți?

~Wboys14
author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!