vineri, 1 mai 2015

GHID The Fair 2015 - Toate caruselele!

Acest articol este destinat doar membrilor.

Bună pinguini!

Anul acesta, The Fair are și carusele, dar din păcate pentru unii, sunt doar pentru membri. Petrecerea este împărțită în trei: secțiunea acvatică, western și cea spațială, de unde reies trei carusele. Aici vi le prezentăm pe toate!

Laguna naufragiaților: Puteți accesa acest carusel din Pirate Park, din colțul stânga-sus. Pe dinafară, caruselul are o formă de corabie. Ahoy, mateloți! Pun pariu că acesta este caruselul preferat al lui Rockhopper.


Odată ce pășiți înăuntru veți da peste decoruri acvatice și pirate. Este interesant și poate vă dați și cu părerea. Loviți țintele pentru a primi tichete! Ele apar și dispar.

http://www.clubpenguinwiki.info/static/images/www/a/af/TheFair2014Party9.PNG


Bărcile corsarului: Acest carusel este format tot dintr-o cameră și îl puteți găsi tot la Pirate Park. Tot ce trebuie să faceți este să loviți țintele ca să primiți tichete, la fel ca și la caruselul prezentat anterior. Succes!

http://www.clubpenguinwiki.info/static/images/www/8/81/TheFair2014Party10.PNG

Bulls Eye: Caruselul acesta se găsește la Tumbleweed Town. Are decor vestic, și după cum sugerează titlul lui, trebuie să loviți țintele cât mai repede, ca un pistolar texan, din nou, pentru a primi tichete.

http://www.clubpenguinwiki.info/static/images/www/a/a3/TheFair2014Party3.PNG


Wagon Wheel: Un alt carusel foarte interesant este acesta. Îl găsiți tot la Tumbleweed Town. Puteți să vă învărtiți într-o roată cât doriți și să admirați peisajul Club Penguin, seara. Minunat, voi ce ziceți?


Space Squid: Acesta este clar cel mai nebunatic dintre carusele! Mergeți pe traseul-caracatiță cu o viteză amețitoare, de vă zboară „aripioarele”! Îl găsiți la Galaxy Park, parcul tematic cu activități spațiale.

http://www.clubpenguinwiki.info/static/images/www/e/ec/TheFair2014Party2.PNG


Medieval Monsters: Foarte interesantă această locație. Dacă vreți puțină acțiune dar și dramă în același timp, nu aveți voie să ratați caruselul de la Ye Olde Castle. Loviți țintele și opriți răul pentru a primi tichete!


Care este caruselul vostru preferat?

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!