miercuri, 12 august 2015

Interviul zilei - Pinguin Savn - 12 august 2015


- Pinguin Savn -
Prenume: Alex
Vârstă: 14 ani
Locație: Bârlad, jud. Vaslui


Probabil am un bug în poză - pentru că nu sunt posibile doar 64 de Like-uri la acest igloo - ajutați-l cu un like!

Eu: Mă bucur că am ocazia să-ți iau acest interviu! De asemenea, mă bucur că ai revenit în comunitatea de CP după o pauză mai lungă. De când joci CP și cum ai dat de joc?
Alex: Salut! Mă bucur că-mi acorzi acest interviu. Am început să joc CP din ianuarie 2010, cu 5 zile înainte de ziua mea de naștere. Îmi plăcea foarte mult să caut jocuri pe internet și am dat de acest joc dintr-o reclamă pe un site.

Eu: Mai ții minte primele tale momente din CP?
Alex: Da, dar vag. Îmi amintesc că aveam o pălărie de început, o brățară și cam... atât. Din prima când am intrat, m-am dus la Card-Jitsu și am început sa joc. După ce m-am plictisit, am încercat toate jocurile din Club Penguin.

Eu: Care este mini-jocul tău preferat?
Alex: Sincer să fiu, nu am doar unul. Îmi place foarte mult varietatea jocurilor din CP. Jocurile mele preferate sunt Jet Pack Adventure, Catchin' Waves și Card-Jitsu Fire.


Eu: Cum ți-a venit ideea să-ți lansezi propriul blog de Club Penguin?
Alex: La început nu știam așa de multe lucruri despre CP, așa că am cautat pe internet, unde am găsit unul dintre primele bloguri, ClubPenguinCP. Îmi venea destul de ușor să traduc și să înțeleg, așa că m-am gândit să fac ceva productiv și să îi ajut pe cei care nu înțeleg așa de bine și joacă CP. Așa mi-a venit ideea lansării propriului meu blog, Echipa CP Romania.

Imagine de arhiva blogului - Primul ghid de petrecere, de la Puffle Party 2011
Eu: Dacă ar fi 3 lucruri pe care le-ai învățat din experiența de blogger, care ar fi acelea?
Alex: Primul lucru este că poți face orice dacă îți dorești și ai ambiție. Al doilea lucru a fost că am învățat să fiu mai creativ și să mă exprim mai bine. Ultimul lucru ar fi că am devenit mai atent la detalii.


Eu: Care este puffles-ul tău preferat?
Alex: Puffles-ul meu preferat este cel albastru deoarece are personalitatea asemănătoare cu a mea și, în plus, albastru este culoarea mea preferată. Numele lui este Pufi și a fost primul meu puffle.


Eu: Care sunt pasiunile / hobby-urile tale?
Alex: Pasiunile mele sunt blogging-ul, fotbalul, voleiul si design-ul. Îmi place să mă dezvolt psihic dar în același timp și fizic. ;)


Eu: Care e mâncarea ta preferată?
Alex: Sunt un tip care mănânc orice, de aceea nu am neapărat o mâncare preferată anume... Printre cele preferate pot enumera pastele, pizza și salata orientală.


Eu: Care este petrecerea ta preferată din CP?
Alex: Petrecerea mea preferată a fost Puffle Party din 2011, când a apărut puffles-ul maro. Îmi aduc foarte bine aminte de acea petrecere deoarece atunci am facut primul meu „ghid party”. Pe lângă aceasta, mi-au plăcut petrecerile de Crăciun din anii 2011-2012 - îmi place foarte mult ideea campaniei Coins for Change.

Imagine de arhiva blogului - Primul ghid de petrecere, de la Puffle Party 2011
Culoarea preferată: Albastru
Motto: Viața e prea scurtă pentru a ne supăra din cauza unor eșecuri. Fă tot ce poți pentru a ajunge în vârf și rămâi acolo.
Melodia preferată: Nu am o melodie preferată. În general ascult muzică comercială și puțin trap. P.S.: ÎMPODOBEȘTE MAMĂ BRADUL LA PUTEERE

Eu: Mulțumesc pentru interviu!
Alex: Îți mulțumesc mult pentru acest interviu, mi-ai adus amintirile frumoase înapoi : )

Mâine »» Andreea3494

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Salut, te tin minte de prin ~2011, nu cred ca iti aduce numele SSSWW aminte de ceva dar am lucrat la un blog impreuna in trecutul indepartat. Hit me up sometime

      Ștergere

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!