marți, 5 iulie 2016

RCPC Trăiește! + Recapitularea ultimelor șase luni



Hiya pinguini!

Vara este în toi. Așa că m-am gândit ca pe perioada acestor trei luni, să readuc RCPC la viață! Cum s-ar zice, suspendez suspendarea acestui site.  # ThisOneIsForRCPC  #ThisOneIsForYOU

Pentru început, voi face o recapitulare a ultimelor șase luni, care au trecut ca vântul. :)

1. Ianuarie

În ianuarie a avut loc Petrecerea Preistorică. Aceasta continua evenmentele petrecute la Operațiunea Crustaceeul. A trebuit să ne întoarcem în timp, pentru a colecta fragmente de meteorit, care i-a putut ajuta pe puffleșii extraterestrii să se întoarcă acasă. Aplicațiile Soundstudio și Sled Racer, disponibile pentru iOS și Android, au fost scoase din AppStore și Google Play Store, pentru ca echipa să se poată concentra pe Proiectul Super Secret! Nu va faceți griji, dacă încă le aveți descărcate, vă puteți distra în continuare. :)


2. Februarie

Februarie a impresionat prin Operațiunea:Pierduți. Încercarile lui Herbert de a distruge insula folosind lasere, de a micșora pinguinii și de a sustrage culorile din insulă au fost dejucate de cștre agenții secreți. Misiune îndeplinită! De asemenea, a fost lansată aplicația Disney Mix, parte a Proiectului Super Secret. Momentan, această aplicație este doar pentru cei ce locuiesc in Australia și Noua Zeelandă, dar va fi lansată global cel târziu anul viitor. :)





 3. Martie

Luna martie a fost ocupată de puffleși, deoarece Puffle Party a început! O extravaganță de culori si drăgăleșenie au cuprins toată insula, când a inceput celebrarea lor! Aceasta petrecere a fost extinsă de la două la patru săptămâni, pentru ca mai mulți pinguini să se bucure de ea. :)


4. Aprilie

În aprilie, pinguinii noștrii bravi s-au aventurat in sălbăticie, pentru ca Sasquatch să își găsească familia! Și oficial, acesta primind numele de Sam! Bine ai venit Sam. :) De asemenea, ziarul va fi postat bilunar de la începutul acestei petreceri.


5. Mai

În luna mai i-am întâmpinat cum se cuvione pe Nick Wilde, Judy Hopps și prietenii lor, pentru a celebra filmul Zootopia! Petrecerea ține din mai până în seara aceasta, adică în iulie. De asemenea, CP  a anunțat că echipa lor se ocupă de distrugerea tuturor bug-urilor existente!


Acum probabil vă întrebați: Ce va urma? Ei bine, știu că sunteți nerăbdători să aflați, așa că vă lămuresc. În seara aceasta de miercuri, vom avea actualizări, respectiv cataloage de mobilier, haine, muzică. Am uitat ceva?... Nu cred... BINEÎNȚELES! Cum am putut uita?! În seara aceasta, după actualizări, vom porni ÎN CĂUTAREA LUI DORY! Nu este așa că sunteți entuziasmați? Eu sigur sunt! Până la inceperea petrecerii, vă las un sneak peek:


Dar stați! Nu închideți încă pagina, deoarece MAI AVEM! 

Exact, pentru prima dată, în premieră, am aflat DATA LANSĂRII PROIECTULUI SUPER SECRET!




Se pare că se va numi Club Penguin Remix, și va fi lansat in 2017, testarea versiunii beta fiind în vara acestui an!
Sunteți entuziasmați? Eu nu mai pot de nerăbdare! Lăsați în comentarii părerile voastre despre jumătatea acestui an, care a trecut extrem de repede, și de evenimentele petrecute!
Până la actualizările din seasra aceasta, pe care le voi posta mâine, sa va distrați! #ThisOneIsForRCPC BYEEE! :)










3 comentarii:

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!