joi, 2 februarie 2012

Club Penguin - Show-ul vestimentar 2012 - Ghidul complet


Bună pinguini!

Pot să spun că presupusul și râvnitul show vestimentar este o mare dezamăgire din partea echipei Club Penguin. Este aproape o petrecere egală cu zero. Niciun item gratuit, nicio cameră specială, nimic special, doar apariția lui Cadence.

Priviți cum arată în acest moment catwalk-ul, plus culisele instalate la Gift Shop. Decorul este destul de reușit, mie îmi place foarte mult catwalk-ul, dar un detaliu important dar bun în același timp sunt tablourile de pe peretele din dreapta. Mie cel puțin îmi plac.


Puteți schimba lucrurile din jurul catwalk-ului, folosind tabloul electric din stânga scaunelor. Apăsați butonul roșu pentru a schimba culoarea luminilor mici din tavan, apăsați butonul verde pentru a schimba culoarea luminii mari de pe tavan, apăsați butonul galben pentru a schimba ilustrațiile de pe panou, și nu în ultimul rând, apăsați pe butonul albastru pentru a schimba luminile culorilor care vin dinspre catwalk.


Ce părere aveți despre petrecere? Credeam că va fi mai mare, dar sunt foarte dezamăgit. Partea bună este că toți pinguinii o pot întâlni pe dj-ul insulei, Cadence, la Gift Shop. Ea se va plimba prin jur până pe 14 februarie!
~Wboys14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!