sâmbătă, 4 februarie 2012

Club Penguin - Update pentru părinţi



Bună pinguini!

Ca în fiecare lună, părinții sau noi primim un fel de newsletter cu noutățile din luna respectivă. Ei bine, a venit rândul lunii februarie.

Club Penguin - Parent Update

Dragi părinţi,

De la sărbătorirea generozităţii la încurajarea protecţiei pe internet, luna aceasta noi vom ajuta părinţii şi copiii să cunoască mai bine comunitatea online Club Penguin!
Celebrate Generosity!
Sărbătoriţi generozitatea!

Luna decembrie 2011 a marcat al cincilea an al campaniei de donare online Coins for Change, şi mulţumită generozităţii copiilor precum ai voştri, a fost un mare succes! Copiii au donat aproape 11 miliarde de coinşi virtuali, greu-obţinuţi şi au decis unde se vor duce 2 mil. de dolari în cadrul a 3 cauze. Urmăriţi videoclipul cu rezultatele împreună cu copilul vostru şi aplaudaţi-l. Împreună putem schimba lumea!
Inspire Imagination!
Inspiraţi imaginaţia!

Un lucru pe care copiii îl adoră la Club Penguin este faptul că îşi pot îmbrăca cum vor pinguinul! De la haine de gală fabuloase la haine grozave, sărbătorim toate look-urile cu care se îmbracă pinguinii. Îmbrăcaţi-vă şi împărtăşiţi primul show vestimentar de la Gift Shop până pe 14 februarie! Rugaţi-vă copilul să vă arate cea mai bună ţinută de catwalk şi sărbătoriţi această petrecere a modei!
Encourage Safety!
Încurajaţi siguranţa!

7 februarie este Ziua Siguranţei pe Internet în toată lumea. Tema acestui an: Generaţii care se conectează şi se educă reciproc. Pentru mai multe detalii şi sfaturi cum familia şi copiii voştri să fie în siguranţă pe internet, verificaţi site-urile Sigur.info şi Safernet. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele din ţara noastră şi despre concurs, accesaţi website-ul Zilei Siguranţei pe internet.

Ce părere aveți despre acest update? Club Penguin chiar sărbătoreşte generozitatea, inspiră imaginaţia şi mai ales încurajează siguranţa. Sărbătoriţi împreună cu prietenii şi cu familia voastră Ziua Siguranţei pe Internet de pe 7 februarie, şi nu uitaţi să accesaţi site-urile şi desigur să staţi şi pe România-CpCheats.

~Wboys14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!