joi, 31 octombrie 2013

Petrecerea de Halloween - evoluția de-a lungul timpului


Bună pinguini!

Petrecerea de Halloween a devenit simbolul de preț al Club Penguin împreună cu Petrecerea de Crăciun - ele două fiind singurele petreceri care s-au ținut în fiecare an din 2005 și până acum. M-am gândit să fac o postare în exclusivitate în care să fac retrospectiva petrecerilor de Halloween!


Club Penguin abia s-a lansat în 2005, deci atunci au fost cele mai slab decorate petreceri din istoria Club Penguin. Nimic nu prea e de zis despre ediția din 2005 - pe alocuri au fost niște pânze de păianjen și niște dovleci.
File:Halloween2005DanceClub
Night Club-ul în timpul Petrecerii de Halloween din 2005.



Nu a fost niciun item gratuit iar petrecerea a ținut doar o zi, pe 27 octombrie 2005. Pe atunci, Screenhog a fost singurul grafician de la Club Penguin, deci este explicabil.



Ediția din 2006 a fost una bestială! O eclipsă solară a lăsat insula pe întuneric pentru prima oară în istorie! Decorațiunile au fost din belșug, și ghiciți ce! A avut și un item gratuit, și anume pălăria de vrăjitor!

Plaza în timpul Petrecerii de Halloween din 2006, fără Stage.

Snow Forts în timpul Petrecerii de Halloween din 2006, cu itemul gratuit.



Anul trecut, petrecerea a fost anemică ținând doar o singură zi. În 2006 a ținut patru zile, din 27 octombrie până pe 1 noiembrie. Cartea „The Ultimate Official Guide to Club Penguin” o descrie ca fiind cea mai tare petrecere din acele vremuri!


O ediție de ținut minte pentru toți jucătorii vechi ai Club Penguin. La această petrecere au avut loc numeroase „premiere”. A avut loc primul film din seria „Noaptea saniei vii”, la Lighthouse. Cei norocoși au avut ocazia de a se întâlni cu puffles-ul galben la Forest!

Întâlnirea cu puffles-ul galben la Forest, în timpul Petrecerii de Halloween 2007.

Așadar, puffles-ul galben și-a făcut apariția în Club Penguin pentru prima oară. Cineaștii au privit cu emoție filmul „Noaptea saniei vii” la Lighthouse și au sperat ca sania să fie oprită! 

Ecranizarea „Noaptea saniei vii” în timpul Petrecerii de Halloween 2007.



De asemenea, a avut loc și primul Halloween Scavenger Hunt! Ca premiu s-a oferit fularul de Halloween! Petrecerea a ținut 4 zile - de pe 26 până pe 30 octombrie.


Petrecerea de Halloween din 2008 este prima pe care și eu am prins-o. Gary și-a făcut pentru prima oară apariția în joc la această ediție! Spre deosebire de edițiile din trecut, norii de Halloween nu au fost provocați de o eclipsă, ci de o furtună!

Laboratorul secret al lui Gary la Petrecerea de Halloween din 2008.

Gary a deschis pentru membri laboratorul său secret, care conținea și „Monster Maker 3000”. Și igloo-urile au avut în timpul petrecerii cerul plin de nori, asta întâmplându-se pentru prima oară.

În timpul petrecerii a avut loc premiera „Noaptea saniei vii 2”.

Probabil această petrecere este cea mai importantă din ultimii ani, deoarece furtuna cauzată a provocat stricăciuni la Dojo. De aici renaște legenda ninja și apariția Card-Jitsu!

Ninja zărit la Dojo în timpul petrecerii!


Priviți videoclipul făcut chiar de mine în 2008 cu toate camerele de la petrecere! Aveam 8 ani deci sper că o să apreciați totuși calitatea videoclipului!


Petrecerea de Halloween a ținut 5 zile între 28 octombrie și 2 noiembrie, fiind cea mai lungă petrecere de Halloween de până atunci.

Ediția din 2009 a Petrecerii de Halloween a fost o mare reușită! Camerele au fost frumos decorate iar itemele gratuite au fost grozave! Gary ne-a vizitat iar și ne-a adus o nouă cameră!

Casa Bântuită, deschisă la Petrecerea de Halloween din 2009.

Cu un an în urmă, a apărut Dojo Courtyard și jocul Card-Jitsu ca urmare a furtunii din timpul ediției din 2008. Nici anul ăsta nu a lăsat de dorit furtuna din punct de vedere al evenimentelor „ninja”!

Activitatea vulcanului a „explodat” dintr-odată!

La Lighthouse nu putea să lipsească „Noaptea saniei vii 3”!


Petrecerea a ținut aproape o săptămână, de pe 27 octombrie până pe 1 noiembrie. Gary a putut fi văzut la Laboratorul Secret și la Casa Bântuită!

Decorațiuni și iteme grozave - prin asta caracterizăm ediția din 2010 a Petrecerii de Halloween! Laboratorul Secret care a apărut în 2008 a fost înlocuit cu Labirintul întunecat. Priviți cum a arătat!

Mlaștina Groazei! Potrivește sunetele pentru a merge mai departe!

Ca să înaintezi aveai nevoie de Lanterna de Furtună!

Rezultatul? Accesul la o cameră grandioasă!


Petrecerea a ținut de pe 28 octombrie până pe 4 noiembrie 2010. Un Halloween perfect, ce spuneți?

În 2011, Petrecerea de Halloween a fost una specială! Pe insulă au început să apară una câte una fantome din bomboane pe care vânătorii de monștri le-au vânat!

„Sediul Vânătorilor de Monștri”, amplasat la Cove

Snow Forts a devenit aleea principală de colindat!




Petrecerea de Halloween din 2012 a fost cea mai epică petrecere de Halloween din istorie! Membrii au putut să se transforme în fantome iar membrii au putut să le elimine! Am făcut cunoștință cu Gariwald al VIII-lea, străbunicul lui Gary!

Conacul bântuit a lui Gariwald VIII, văzută din exterior

Cimitirul din conac

Laboratorul de fantome


Care dintre petreceri vi s-a părut cea mai epică? Oare va fi Petrecerea de anul acestea cea mai cea? Voi ce așteptări aveți? Mulțumesc pentru atenție!
Sursă fotografii - CP Wikia
author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!