vineri, 15 ianuarie 2016

RCPC își suspendă activitatea pe 15 ianuarie 2016

Bună pinguini!

Așa cum am anunțat pe Twitter la începutul lunii decembrie, RCPC își suspendă activitatea pe 15 ianuarie 2016.
  • Ce înseamnă asta?
RCPC nu va mai fi actualizat - nu vor mai apărea postări noi, nu va mai fi modificat design-ul, chat-ul și radio-ul nu vor mai fi întreținute.

  • Site-ul va fi șters?
În niciun caz. Am depus mult prea mult efort și ore pierdute ca să fac ce este acum RCPC și nu îl voi șterge niciodată. În plus, aici sunt amintiri pe care unii ar vrea să și le redescopere.
  • Care sunt motivele?
Degradarea comunității, sau mai degrabă lipsa acesteia. În ultima vreme s-au încercat eforturi de a distruge cam tot ce fac eu, dar bineînțeles nu s-a reușit.

Nepăsarea și ignoranța față de ce fac eu m-a făcut să recurg la asta. M-am săturat să lucrez pentru mine singur. RCPC înseamnă timp pierdut și multă energie irosită. N-ar fi pierdute și nici irosite, dacă aș avea un feedback constant de la voi. Adică dacă ați spune un „frumos” sau „mulțumesc” sau dacă ați lăsa și voi un comentariu, din când în când, doar așa de bun simț. În plus, la anul (2017) am un examen important. Nu am timp de pierdut în lupta pentru o carieră.

Lumea a început să invadeze spațiul personal al altor persoane și s-a ajuns la un nivel suburban. Ați ajuns să vă luați de persoane pe care nici nu le cunoașteți în viața reală! Nici nu știți care sunt capabilitățile acelui om, vă luați doar după ce ați văzut pe un chat. Ați ajuns să vă comportați inuman! (dacă nu știți ce e aia bullying)

Știți bine că avem cu toții probleme - oricât am vrea să le recunoștem, sau nu. De aceea, unii dintre voi vă și comportați așa.

Unii mai au și impresia că eu dau ban pe chat - așa, de plăcere, sau că vreau eu autoritate. Să se gândească mai bine. Practic, am fost cel care a ținut cel mai tare de reguli, pentru o comunitate normală. Totul a fost bine, până au început să se încalce regulile.

Iar câțiva nici măcar nu știu ce înseamnă RCPC. Pentru ei înseamnă un Xat! Nu, nu asta înseamnă. Până în 2015, lumea intra pe RCPC ca să vadă și chat-ul. Acum lumea intră doar pe chat pentru că le e lene să intre pe RCPC și să citească o postare. 2015, frate. Veniți pe chat să mai bârfiți oleacă și să faceți caterincă. Uitați-vă puțin în oglindă.

Mă opresc - și așa am scris mult prea mult pentru ca unii să înțeleagă și alții să aibă destulă ne-lene să citească până aici.
  • Va reveni RCPC?
Poate, dacă CP se va schimba, dar mai ales dacă oamenii se vor schimba.

Probabil mulți dintre voi (la asta mă și așteptam), ați priceput acest mesaj ca unul ofensiv. „Iar ăsta”... N-aveți decât să mă înjurați în gând ... Sper ca unii să fii înțeles adevăratul scop al mesajului.

Acest mesaj nu este adresat tuturor vizitatorilor, ci doar unei mari părți.


Cum a fost în trecut




35 de comentarii:

  1. :( Imi pare rau,ai facut o treaba foarte buna pana acum.Poate dupa examenul din 2017 o sa te intorci sau nu...totusi ne ramane o amintire,un blog de succes ! Acum,nu te putem obliga sa te intorci sau sa continui activitatea,e si decizia ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e,ai dreptate.In ultima perioada au venit tot mai putini,printre care niste ciudati pe xat,care m-au deranjat chiar si pe mine sa intru pe xat,dar tot timpul intram pe blog ca sa citesc noile postari ale tale.Imi pare rau ca s-a ajuns aici!:(
    Cel mai tare blog de CP si printre putinele din Romania se inchide...Ce sa mai spun,Bafta la examenul din 2017;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa mai intri pe blog din cand in cand ca sa vezi care mai este atmosfera?

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un Blog super! Sper sa si ramana in viitorul apropiat si te rog nu te lasa!:(
    E cel mai bun blog de CP din Romania!:((

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost un Blog super! Sper sa si ramana in viitorul apropiat si te rog nu te lasa!:(
    E cel mai bun blog de CP din Romania!:((

    RăspundețiȘtergere
  7. Citeam tot mereu de pe blog ca sa vad ,,actualitatile,, si ghidurile tale.
    A fost frumos cat a durat,am fost aici de pe la inceput.Noroc,si bafta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow nu ma asteptam ca dupa atata timp RCPC sa fie suspendat.Eu am citit mereu update-urile e pe CP si am fost mereu o membra a comunitatii.Imi pare rau totusi ca si din cauza ca CP nu mai e cum a fost odata nu prea au fost unii pe RCPC (inclusiv eu).Imi pare rau Wboys ca a trebuit sa faci asta,dupa cat efort ai depus in RCPC.

    RăspundețiȘtergere
  9. te rog nu te lasa acest blog e minunat ghiduri gifuri sneak peekuri traduceri ati facut o treaba foarte buna şi ar fi fost mai bine sa fi facut o pacaleala de unu aprilie dar :((( PLEASE NU TE LASA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani, Eminescu!
    Pa,pa Romania-CPCheats!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi pare rau pentru suspendarea RCPC!Sper sa va reincepeti activitatea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Of,deabia acum l-am gasit .. Ce superb,nu stiam ca exista atatia pinguini romani . As vrea sa va cunosc,puteti sa ma adaugati,ma cheama Picadillys .

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum cele mai noi Stiri ClubPenguin le puteti urmari pe site-ul: http://www.clubpenguin-romanianews.tk !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce are adresa de turcia? :/

      Ștergere
    2. Pai acesta este unul dintre domeniile care sunt si gratuite si suna si frumos!

      Ștergere
    3. Oricum http://www.clubpenguin-romanianews.tk este un blog care din punctul meu de vedere incearca sa aduca cele mai importante evenimente din ClubPenguin in limba romana. Astept pareri in rubrica de comentarii , dar si imi puteti trimite emailuri la adresa de email: alexandru458@clubpenguin-romanianews.tk . Oricum lucrez la niste proiecte pentru blog si cautam autori pentru blog!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  14. Era si timpul (din pacate). Vanzarile de membership sunt aproape de 0, iar angajatii iau cu greu salariul. Disney se preface ca CP nu mai exista, iar alte firme nu ar da bani pe asa ceva. CP e pierdut! In anii trecuti a avut mai mult succes deoarece lumile virtuale erau ceva WOW (cam ca Yahoo!, care acum stiti ce popular e...). Sincer, si comunitatea a contribuit la aceasta, datorita hack-urilor si membership-generators (din fericire utilizatorii si-au luat perversa de Targovna cand au dar scanarea cu antivirusul si au vazut ca "CPHACKGENERATORMEMBERSHIPFREE2YEARS.EXE contain very dangerous malware"), dar partea cea mai rea a fost a celor care au creat CPPS-urile. Sinceri, am fost prosti, noi toti. Prea egoisti ca sa sustinem o companie care vroia doar sa creeze o lume mai buna, care nu era plina de ura, de nesimtirea si de egoismul realitatii. Bravo noua!

    La fel si cu acest site miniunat! In ultima vreme utilizatorii au cam uitat ce inseamna respectul. Wboys a facut cea mai inteleapta decizie. (Wboys, daca citesti, imi poti da si mie template-ul de baza? thx)

    Dar mai exista speranta in comunitate, speranta sigura. Daca CP va disparea, cu siguranta fisierele tip SWF inca vor exista, iar comunitatea de modderi si script-eri ( + eu :P ) vor face mii de versiuni proprii de CP, sau una suuper! (Cel putin eu imi propun sa fac asta :D ).

    Wboys, Good Job! Community, damn you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa pun la inceput "Beware, block of comment!" Sorry!

      Ștergere
    2. Da asta asa este, dar eu cat as vrea nu am cu ce sa contra-argumentez! Oricum eu muncesc la un website www.clubpenguin-romanianews.tk , incerc sa strang o comunitate romaneasca, sa incercam sa fim CE AM FOST ODATA! Eu va astept pe blogul meu , puteti discuta tot felul de lucruri despre CP, pe blog, fie in sectiunea de comentarii, fie pe chat!

      Ștergere
    3. Chiar am scris pe blog un mic comentariu/ parere pe blog despre chestia asta cu comunitatea romaneasca CP ... uite-l aici: http://goo.gl/ItJwXT

      Ștergere
  15. Ne mai vedem vechi prieten....:(( si sunt Fanta225 ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Naspa ca nu mai e RCPC . Chiar daca nu mai jucam CP eu mă uitam pe site.ul asta in fiecare zi...
    . Cu regrete, Ecostorm

    RăspundețiȘtergere
  17. https://steam-wallet.co/go/?id=4iXZ7BU2b

    RăspundețiȘtergere
  18. https://steam-wallet.co/go/?id=4iXZ7BU2b

    RăspundețiȘtergere
  19. Vei deschide blogul din nou cand va incepe vacanta de vara?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma uit in fiecare zi aici ..citesc aceleasi postări..chiar daca nu mai joc cp,tot inteleg acest om care a depus mult efort ca sa iasă ceva frumos.. A iesit,dar s-a terminat,fiecare a început o noua aventura si trebuie sa il intelegem pe WBoys(succes la examen :D ).
    Daca vede cnv asta,Crăciun Fericit!
    Îmi e dor de vremurile când era RCPC
    prin RCPC am cunoscut ClubPenguin
    Prin CP ,viata era pt mine mai buna,nu e ra asa plictisitoare
    Acum stau la calculator si dupa cinci minute mă plictisesc ca nu am ce face
    Mi-e dor de TOTI din aceasta comunitate
    Sper sa tinem legatura..
    My skype:allenbutacu_7

    . Cu dor
    . Ecostorm

    RăspundețiȘtergere
  21. Si totusi dupa o gramada de timp,am revenit doar ca sa vizitez site-ul ... Imi pare rau de tot ... de tot ce s-a intamplat...pacat ca anumite lucruri trebuie sa le lasam in trecut ... CP si RCPC vor ramane doar in amintirea mea...o amintire extrem de placuta. Sper ca ne vom mai revedea ...

    RăspundețiȘtergere

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!